Choď na obsah Choď na menu

Aké bolo MDD v Peťkovej rodine?

3. 6. 2016

ĎAKUJEME!

 

Ďakujeme tým, ktorí nám poslali krásne darčeky.

Ďakujeme tým, ktorí nás podporujú.

Ďakujeme tým, ktorí na nás myslia.

 

Ďakujeme všetkým dobrým ľuďom, ktorí nás majú vo svojich srdiečkach ...

 

Aj vďaka Vám sme mohli prežiť neopakovateľné chvíle. Vyčarovali ste úsmevy na detských tváričkách. Vyčarovali ste iskričky v očiach. Vyčarovali ste nám krásny deň.

 

ĎAKUJEME!

 

 

mdd-pre-petka---01.06.2016---1---deti-z-2a-zs-ostredkova-bratislava.jpgmdd-pre-petka---20.05.2016---1---rodina-vargova-z-bratislavy.jpgmdd-pre-petka---23.05.2016---1---rodina-chrenkova-z-handlovej.jpg

 

 

"Dnes nad úzkosťou,bolesťou zvíťazila láska detských srdiečok,pod vedením Sašky Vargovej z 2.A triedy ZS-Ostredková,Bratislava. Detičky a paní učiteľka Broňa ak je niečo najcennejšie tak,je to priateľstvo chorého chlapca a vami,poslali ste svoje hračky,knižky a vaše listy písane a venované Peťkovi. Rodina Vargová dakujeme za sprostredkovanie a pre poslaný balík. Ak sú na zemi anjeli tak verte,že aj vy ste tými anjelmi. Dakujeme mamka aP.eťko.." (01.06.2016)

 

"Vieš láska ľudí je to dar od Boha venovaný dobrým ľudom a vy k ním patríte ,myslíme na vás." (01.06.2016)

 

"Ahojte mamičky,kamarátky,priatelia dnes sme dostali opäť balík venovaný Peťkovi. Veľká radosť a slzičky dnes na pár minút zmizli,bolesť sa utíšila,dakujeme rodine Ondrejovičovéj. Stávame sa priateľmi,aj ked sa nepoznáme,pomáhame si navzájom a dakujeme Bohu za lásku dobrých srdc srdečná vdaka všetkým ktorý myslia na Peťka veľmi to pomáha,,,,,mamka a Peťko dakujú." (30.05.2016)

 

"Vážená rodina Chrenková z Handlovej. Srdečná a vrela vdaka,že ste sa stali súčasťou posolstva lásky a dobrého srdiečka,dnes Peťko dostal balík od Vás a milo nás to potešilo,nesmierna a veľká vdaka vám.Dakujeme mamka a Peťko" (23.05.2016)

 

"Drahá Silvia spustila si lavínu dobrých srdc,dnes k nám z dediny Veľký Horeš prišla pani Vargová /na Mikuláša robí čerta/ priniesla Peťkovi balíček áut,spoločenských hier,dakujeme priatelia,,,očká dieťaťa ked je šťasné sú posolstvom priateľstva nech sme kde koľvek.Srdečná vdaka priatelia mamka a Peťko dakujú z celého srdca." (21.05.2016)

 

"Je krásne ak dostanete list od 8-ročného dievčatka Sášky ktorá napíše čoho sa zriekla aby spravila Peťkovi radosť,nakreslila aj zo sestričkou na obyčajné tričko kresbu autíčka a napísala toto je pre teba Peťko,ako mamka sa postarala o to aby balík došiel,a ocko ho zaplatil no nie sú každý deň Vianoce ?? Dakujeme Peťko a mamka"  (20.05.2016)

 

"Ďakujeme za krásny balík pre deti od rodiny Vargovej z Bratislavy list nás velmi potešil Saška ďakujem; )" (20.05.2016)

 

Citované z :  Facebook - Maria Pavlišinová

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.